News from Bourgas. Bourgas,  Burgas,  Бургас  - Bulgaria city on the Black Sea coast - Information about Bourgas, Bourgas news.  Bourgas, Burgas, Бургас  - Bulgaria city on the Black Sea coast www.bourgas.org
 
   Home  Home       The team  The team       Web design Burgas  Web design Burgas    Bourgas.Org на български език  Български           056 / 82 63 25
    Всеки ден

  Burgas News
    Art and Culture
    Business
    Ahead
    Crime
    Politics
    Bourgas News
    Exhibitions
    Your Opinion
  Bourgas.Org
   
  Bourgas  Bourgas
  gallery  gallery
  Web Directory  Web Directory
  Bourgas city  Bourgas city
  web catalogue  web catalogue
  Free Adds  Free Adds
  Bars, Pubs  Bars, Pubs
  At Theatre  At Theatre
  At The Opera  At The Opera
  Bourgas
  Burgas Small ads  Burgas Small ads
  Bourgas lakes  Bourgas lakes
  NIKULDEN  NIKULDEN
  Black Sea  Black Sea
  Bulgaria Numbers  Bulgaria Numbers
  Burgas Municipality  Burgas Municipality
  Burgas  Burgas
  Burgas citizens  Burgas citizens
  Location  Location
  History  History
  География  География
  Mayors  Mayors
  Art and culture
  Art Schools  Art Schools
  Burgasfoto.com  Burgasfoto.com
  Bourgas Exibitions  Bourgas Exibitions
  Bourgas Art  Bourgas Art
  Archeologia  Archeologia
  Art gallery  Art gallery
  Musicians  Musicians
  Museums  Museums
  Manevra  Manevra
  Bourgas Opera  Bourgas Opera
  Poets  Poets
  Literature  Literature
  Dance Art  Dance Art
  Theatre  Theatre
  Traditions  Traditions
  Artists  Artists
  Clubs  Clubs
  Cinema  Cinema
  Православен календар  Православен календар
  Business
  Партии в Бургас  Партии в Бургас
  Bourgas Shops  Bourgas Shops
  Archives  Archives
  Бианес в Бургас  Бианес в Бургас
  Bourgas Services  Bourgas Services
  Professionals  Professionals
  Web design  Web design
  Companies in Burgas  Companies in Burgas
  Institutions  Institutions
  Marine Business  Marine Business
  Избори 2009  Избори 2009
  Banks,  Banks,
  Transport  Transport
  The mayors  The mayors
  Burgas Council  Burgas Council
  ELECTIONS 2007  ELECTIONS 2007
  Friend
   
    Selection
    Hotels in Bulgaria
    Love Predictions
    MAISTORITE.COM
    Link Exchange
    GrozenGrad.com
    Стара Загора
    Bourgas Ads
    Pictures
    DIRECT Shot
    Music - archive
    Bourgas News
    Amam.bg
    Company Index
    Electron.bg
    Монтана
    Moreto.net
    Sandanski
RSS емисия с последните новини

[ Bourgas Forum ] [ Submit site ] [ Free Ads submit ] [ ] [ Add Trip or cruise ] [ Add Photo ] [ Blog ]


Today News  News Archives  Предстоящи събития  Последно от форума
Most viewed last 24 hours:        News    Catalogue 
Най-четеното за последните 30 дни:    News    Catalogue 
Crime


Вандали вилняха в района на детска площадка за деца с увреждания
Откритата наскоро площадка за деца с увреждания в парка на ж.к. „Славейков” пострада от вандали.
Счупена е въртележка в центъра на площадката. Правени са опити да се разрушат и други съоръжения. Пострадало е осветлението в зелените площи около площадката.
Най-засегнати са храсти и дървета. Някои от пейките са посипани с пръст. Счупени са също и няколко указателни табели.
Екипът, който се грижи за озеленяването в района, подменя с нови счупените дървета, изкоренени храсти и цветя.
Площадката, на стойност 900 000 лв., беше открита на 7-ми октомври тази година.
News content
Разгледана: 4998 пъти
Разкрити престъпления
На 01.11.т.г. около 08.15 ч. полицейски служител от Районно управление на МВР Камено, след приключване дежурството му, е пътувал с личния си автомобил «Фолксваген голф - 3», с бургаска регистрация за дома си в с. Тръстиково. На около 1 500 м. по пътя от Камено в посока с. Братово, в близост до местността «Курията», полицаят видял товарен автомобил «ИФА», с бургаска регистрация - фекалка, да изсипва фекални води в канавката на пътя. В близост до товарния автомобил е установен собственикът му - 34 год. С.А. от Айтос. Служителят на реда попитал С.А. защо изхвърля фекалните води на неопределено за целта място в нарушение на нормативната уредба. С.А. влязъл в кабината на товарния автомобил, веднага след което отишъл до полицая и сложил банкнота с номинал от 20 лв. в джоба на униформеното му яке, като го потупал по рамото и му казал да си тръгва, като не взема отношение за констатираното нарушение. В резултат на категоричния отказ на служителя да вземе парите, С.А. е задържан за срок до 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.

News content
Разгледана: 4091 пъти
бракониери
На 01.11.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско е получен сигнал от горската стража при Регионално управление по горите - Бургас, за това че в района на с. Веселие, общ. Приморско в местността «Козарка» са открили убита кошута.
News content
Разгледана: 4482 пъти
Рибар удавен край устието на Резовска
На 30.10.т.г. около 09.15 ч. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение от тел. 112, че на същата дата в с. Резово, общ. Царево в морето в близост до граничната зона, на устието на р. Резовска е забелязана потънала лодка. Служители на «Гранична полиция» са извършили обход на района, при който са открили трупа на 70 годишния Тодор Тодоров от Бургас, намиращ се на скалите в близост до брега на морето. Констатирано е, че на същата дата Тодор Тодоров и негов приятел - на 57 години, също от Бургас, са влезли в морето с рибарска лодката за да извадят мрежи. Поради лошото време и бурното море лодката се преобръща, като двамата падат във водата. Тодор Тодоров се удавил, а приятелят му успяла да доплува до брега. На същия е оказана медицинска помощ. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Царево.
News content
Разгледана: 3689 пъти
Сагата с фирма Бургасинвест ООД, чийто управител отказваше да дава отчет за дейността си, приключи.
Димитър Коточев е освободен от ръководната длъжност, но не и от отговорност, коментира зам.-кметът на община Бургас Красимир Стойчев.
На снимката вляво се забелязва, че Краси Стойчев се е научил как да се облича. Определено присъствието в Общината му се отразява добре. Има няколко кила за сваляне, но вратовръзката, костюмът, кожената дреха са добре подбрани.

Заедно с новия управител на „Бургасинвест” Атанас Щерев той посети фирмения офис, за да бъде запечатан кабинетът на Коточев до неговото завръщане. Оказа се, че щом научил за освобождаването си, вече бившият управител заключил офиса на ул. „Шейново”№8 и пуснал служителите си в отпуск.
News content
Разгледана: 6053 пъти
Детелини, катастрофи и безхаберие
Пътят Бургас - Средец е като остъргана загоряла тава. Оставяш я за накрая, тръкваш няколко пъти и я зарязваш.
След разширяване на платното по шосето към Меден Рудник, и ако не работят светофарите, което е важна подробност, дори няма задръствания.

Част от Бургас не е в рамките на града - това е ясно видимо, ако следите табелите, докато отивате към кръчмата на ЕБОС (Един Важен Общински Съветник). Община Бургас по подходящ начин свършва малко след Флирт, далеч преди пределите на града.
News content
Разгледана: 5324 пъти
Новоразкрити престъпления
След ситуацията с Онези милиарди ДДС, които потънаха нейде, след изчезналите доклади, записки и други секретно документи. представената сводка от МВР изглежда смехотворна. Няколко километра кабели, задигнати триони и маратонки ... Повече информация - навътре
News content
Разгледана: 5830 пъти
Хроника на престъпленията
хтоника на престъпленията
News content
Разгледана: 4359 пъти
Кражби в баш центъра
На 26.10.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в частен дом, намиращ се на петия етаж в кооперация на ул. «Гурко», обитаван от 35 годишна жена, откъдето са откраднати златни накити с неустановено тегло и сумата от 1 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.
News content
Разгледана: 3566 пъти
Законодателни промени гарантират по-голяма защита от посегателства срещу полицаите
Един от главните акценти на проведената от Ръководството на МВР работна среща с Директорите на Главни и Областни дирекции е предлаганите от МВР промени в НК и НПК в случаите на посегателство над полицаи, съобщи Директорът на ОДМВР - Бургас главен инспектор Милен Димитров. По думите му законодателните промени в тази насока ще гарантират по-голяма защита от посегателства срещу полицаите.

Предвидено е в НПК да отпадне възможността за съкратен съдебен процес срещу лица, извършили престъпление спрямо полицай, съдия, следовател, прокурор или съдебен заседател. Сред предложенията са и : посегателството срещу служител на реда да не може да се заменя с административно наказание - глоба от 500 лв. /както е по сега действащия закон /, а нанасянето на телесна повреда на полицейски служител, която представлява опасен рецидив, да се наказва със затвор от 10 до 15 години. В момента законът предвижда лишаване от свобода от 5 до 12 години.
News content
Разгледана: 4210 пъти
Крадци на кабели оставят Бургас без тролеи
Мащабна кражба на кабели, захранващи конктактната мрежа на тролейбусния транспорт в Бургас, е констатирана на 13 октомври от специалисти на общинска фирма „Бургасбус” и представители на IV-то РПУ на МВР–Бургас. Откраднатите кабели са от шахти в района на ромската махала в кв. „Меден рудник” /до бл.74 и 81/, където преди месец бяха премахнати 19 незаконни постройки. Проверката е извършена след сигнал за предаване на значително количество медни кабели в пунктове за вторични суровини.
News content
Разгледана: 4705 пъти
Хроника на ПТП на 19.окт,2009
Пътно транспортни произшествия на територията на областта
News content
Разгледана: 5011 пъти
По повод последните разкрития свързани с отвличането и убийството на Стоян Стоянов – управител на фирма „Гранити” - Бургас
Ръководството и колективът на фирма „Гранити” ООД са потресени от последните разкрития на органите на МВР и Прокуратурата във връзка с отвличането и убийството на нашия скъп приятел и колега Стоян Стоянов. Едновременно с това се отнасяме с изключителен респект, уважение и благодарност към държавните институции и преките участници в разследването, които достигнаха до истината. Зловещата неизвестност за съдбата на Стоян вече година и половина ни държеше в напрежение и тревога. Сега, след окончателната развръзка ни остава единствено неизлечимата болка, но и удовлетворението, че все пак животът на Стоян Стоянов не завърши в небитието, че все пак неговата душа ще намери своя покой, а тленните му останки своя гроб, на който ще можем да свеждаме глави и да си спомняме за него.
News content
Разгледана: 5244 пъти
Кметът изпрати до училищата пакет от мерки за ограничаване на агресията
Кметът Димитър Николов изпрати писма до всички директори на училища, с конкретни инструкции за повишаване сигурността в училищата.

Още в понеделник екип на общинския Център за превенция на насилието и престъпността, стартира анкета за установяване на точките на насилие в бургаските школа.
News content
Разгледана: 6033 пъти
Поредна катастрофа в Меден Рудник
На 11.10.т.г. около 20.00 ч. на кръстовището на улиците «Въстаническа» и «Черни връх» в бургаския комплекс «Меден рудник», л.а. «Шевролет Калос», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. И.С. от Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъска пресичащия пътно платно пешеходец - Т.Л., 51 годишен от Бургас, който с контузия на главата и комоцио, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.

News content
Разгледана: 4998 пъти
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 |»

 Бързо Търсене

Bourgas.org Новини
В сайта
    Днес е 23.09.2023 часа
    
  Категории новини
 
·  Carevo News

·  Sofia News

·  Varna

·  Plovdiv

·  НДСВ

·  ДСБ, Синя Коалиция

·  Лидер, Новото време

·  ATAKA

·  The Greens

·  GERB

·  Bulgarian Socialist Party

·  PR

·  European Union

·  Burgas Municipality

·  РЕФЕРЕНДУМ 2008

·  Вестник КОМПАС

·  Черноморски Фар

·  Morning News

·  Your Opinion

·  FAKTOR Newspaper

·  Architecture

·  Bourgas News

·  False register

·  Sozopol News

·  Nessebar News

·  Pomorie News

·  News - Bulgaria

·  Wolrd News

·  TARGET. Marko Bonev production

·  Thougtings, with Peter genchev

·  Art and Culture

·  Traditions

·  Exhibitions

·  Institutions

·  Business

·  Tourism

·  Real estate

·  Politics

·  Ecology, health care

·  Education

·  Folks and Fellows

·  Technology

·  Science

·  Sport

·  Job

·  Crime

·  Православен календар

·  Snob

·  Bourgas.Org Friends

·  Ahead

·  Elections

  Internet Services
 
  ·  namerih dot com

  ·  State Newspaper

  ·  Електронен портал за административни услуги

  ·  Окръжен съд

  ·  Bourgas Airport

  ·  Bourgas Port

  ·  E-mail to SMS

  ·  Water Supply Bourgas Inc

  ·  Bourgas.Net

  Архив новини

«      септември 2023      »   
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
35
28
29
30
31
01
02
03
36
04
05
06
07
08
09
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8


  Анкета
Къде пазарувам най-често
в кварталния супермаркет
във фирмените магазинчета наоколо
в БИЛЛА
в МЕТРО
в PLUS
в супермаркет ЕВРОПА
където падне

Виж резултатите

bourgas@abv.bg
office@bourgas.org
development@bourgas.org
Bourgas.org Team
Phones:
+359 888 305968
+359 888 856618
Office:
+359 56 845239
ICQ #: 70055985
Skype Me™!


Абонамент
:

:


Твоите безплатни обяви
Фирми каталог

      1998-2007 Copyright Bourgas.Org     Privacy Policy     Advertise with Bourgas.org     Contacts     Burgas     Varna     Web development

curved-stepdown