News from Bourgas. Bourgas,  Burgas,  Бургас  - Bulgaria city on the Black Sea coast - Information about Bourgas, Bourgas news.  Bourgas, Burgas, Бургас  - Bulgaria city on the Black Sea coast www.bourgas.org
 
   Home  Home       The team  The team       Web design Burgas  Web design Burgas    Bourgas.Org на български език  Български           056 / 82 63 25
    Всеки ден

  Burgas News
    Art and Culture
    Business
    Ahead
    Crime
    Politics
    Bourgas News
    Exhibitions
    Your Opinion
  Bourgas.Org
   
  Bourgas  Bourgas
  gallery  gallery
  Web Directory  Web Directory
  Bourgas city  Bourgas city
  web catalogue  web catalogue
  Free Adds  Free Adds
  Bars, Pubs  Bars, Pubs
  At Theatre  At Theatre
  At The Opera  At The Opera
  Bourgas
  Burgas Small ads  Burgas Small ads
  Bourgas lakes  Bourgas lakes
  NIKULDEN  NIKULDEN
  Black Sea  Black Sea
  Bulgaria Numbers  Bulgaria Numbers
  Burgas Municipality  Burgas Municipality
  Burgas  Burgas
  Burgas citizens  Burgas citizens
  Location  Location
  History  History
  География  География
  Mayors  Mayors
  Art and culture
  Art Schools  Art Schools
  Burgasfoto.com  Burgasfoto.com
  Bourgas Exibitions  Bourgas Exibitions
  Bourgas Art  Bourgas Art
  Archeologia  Archeologia
  Art gallery  Art gallery
  Musicians  Musicians
  Museums  Museums
  Manevra  Manevra
  Bourgas Opera  Bourgas Opera
  Poets  Poets
  Literature  Literature
  Dance Art  Dance Art
  Theatre  Theatre
  Traditions  Traditions
  Artists  Artists
  Clubs  Clubs
  Cinema  Cinema
  Православен календар  Православен календар
  Business
  Партии в Бургас  Партии в Бургас
  Bourgas Shops  Bourgas Shops
  Archives  Archives
  Бианес в Бургас  Бианес в Бургас
  Bourgas Services  Bourgas Services
  Professionals  Professionals
  Web design  Web design
  Companies in Burgas  Companies in Burgas
  Institutions  Institutions
  Marine Business  Marine Business
  Избори 2009  Избори 2009
  Banks,  Banks,
  Transport  Transport
  The mayors  The mayors
  Burgas Council  Burgas Council
  ELECTIONS 2007  ELECTIONS 2007
  Friend
   
    Selection
    Hotels in Bulgaria
    Love Predictions
    MAISTORITE.COM
    Link Exchange
    GrozenGrad.com
    Стара Загора
    Bourgas Ads
    Pictures
    DIRECT Shot
    Music - archive
    Bourgas News
    Amam.bg
    Company Index
    Electron.bg
    Монтана
    Moreto.net
    Sandanski
RSS емисия с последните новини

[ Bourgas Forum ] [ Submit site ] [ Free Ads submit ] [ ] [ Add Trip or cruise ] [ Add Photo ] [ Blog ]


Today News  News Archives  Предстоящи събития  Последно от форума
Most viewed last 24 hours:        News    Catalogue 
Най-четеното за последните 30 дни:    News    Catalogue 
Crime


Разкрито жилище, оборудвано за отглеждане на марихуана
При проведена преди дни акция от служителите от сектор “Борба с организираната престъпност” към ОДМВР Бургас и Четвърто Районно управление на МВР Бургас, под прякото наблюдение на Окръжен Прокурор Жанет Красимирова, в частен апартамент, намиращ се в к-с “Меден Рудник” - бл. 482 вх. В ет. 6, нает от 25 годишния Цветомир Иванов от Бургас, е установено, че жилището е оборудвано за отглеждане на марихуана, съхранение на други видове наркотични вещества и тяхното разпределение на единични дози за улично разпространение.
News content
Разгледана: 8593 пъти
журналистическо разследване за случаи на лихварство и имотни измами
В резултат на журналистическо разследване за случаи на лихварство и имотни измами, осъществявани от 48 годишния бургазлия Иван Донков, служителите от сектор «Икономическа полиция» към ОДМВР Бургас се самосезират и проверяват начина на придобиване на имоти от Иван Донков. Установено е, че същия от 1997 година до момента е извършил множество сделки с недвижими имоти / покупко-продажби и договорни ипотеки/, като реално тези имоти представляват обезпечение на дадени от Донков парични заеми срещу 10 %-на месечна лихва / т.е. 120 % годишна лихва/.
News content
Разгледана: 4410 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ 2.декември
В резултат на получен сигнал за незаконно производство на спиртни напитки, служителите от сектор «Борба с организираната престъпност» към ОДМВР Бургас, служители от Районно управление на МВР Карнобат и служители на Бургаската митница са извършили проверка в два обекта - частни къщи, намиращи се в Карнобат :

- в първата къща,
News content
Разгледана: 4485 пъти
алкохол за 27000 лв
В резултат на допълнителните действия на служителите от сектор «Борба с организираната престъпност» към ОДМВР Бургас, служителите от Районно управление на МВР Карнобат и служителите на Бургаската митница във връзка с установените 8 тона алкохол в две частни къщи в Карнобат, е констатирано че размерът на неплатените акцизи към държавата е 27 000 лв.
News content
Разгледана: 3103 пъти
характерни престъпления 3.декември
На 03.12.т.г. около 08.00 ч. на тел. 166 е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на Бургаския районен съд - след извършения щателен оглед на сградата съмнилни вещи или предмети не са открити, а работния процес в Районния съд е възстановен. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

News content
Разгледана: 4385 пъти
ж
На 03.12.т.г. около 16.00 ч. при обход в района на «Черноморски солници» - Бургас, авто-патрул на Зонално жандармерийско поделение е извършил проверка на спрял лек автомобил «Опел вектра», с водач - В.Г., 30 годишен от Бургас. При извършваната проверка на документите за самоличност, В.Г. се приближил до предната дясна врата на служебния полицейски автомобил и безпр
News content
Разгледана: 4014 пъти
задържан хероин
На 26.11.т.г. около 21.30 ч. в резултат на работата на митническите и гранични органи на ГКПП Малко Търново на вход от Република Турция за Република България, при щателна проверка на л.а. «Пежо 206», с немска регистрация, управляван от българския гражданин Ю.Х., 31 годишен от Айтос, в специално пригодени тайници, разположени на различни места в превозното средство, са открити и иззети общо 44 пакета с общо тегло 28 кг., съдържащи светлокафяво прахообразно вещество, реагирало при извършения полеви наркотест на хероин.
News content
Разгледана: 4033 пъти
Хроника на престъпленията
На 20.11.т.г. около 17.30 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение, че на паркинга в близост до КПП-2 при «ЛУКОЙЛ Нефтохим» Бургас е извършен въоръжен грабеж. Установено е, че около 17.05 ч. 24 годишен айтозлия е изчаквал края на работното време на служители от строително-ремонтна фирма, изпълняваща проект на територията на «ЛУКОЙЛ» за да ги откара със служебен микробус «Форд транзит».
News content
Разгледана: 4440 пъти
Пожар в Руен
На 21.11.т.г. около 13.05 ч. в Районно управление на МВР Руен е получено съобщение от кмета на с. Разбойна, общ. Руен за възникнал пожар в двора на 42 годишен мъж от същото село, при който е изгоряла около 25 кв.м. стопанска постройка, прилепена към къщата и складираните в нея 20 греди, около 1 кубичен метър дъски и около 80 бали слама. гъня щети е в процес на изясняване.
News content
Разгледана: 3561 пъти
Разкрити престъпления
На 12.11.2009 г. в 8.45 ч в оперативната дежурна част на Пето РУ МВР – Бургас е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило опит за кражба от магазин в кв. “Изгрев” и нанесло материални щети на обекта. Охранителите на магазина се опитали да го заловят и произвели изстрели с пистолет във въздуха, но извършителят избягал. По случая е образувано досъдебно производство и след проведени бързи оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от Пето РУ МВР са заловили извършителя на деянието – Н.И. (32) от Бургас. Работата по случая продължава.На 12.11.2009 г. около 14.00 ч при акция на криминалисти от РУ МВР – Средец, в частен дом на ул. “Военни блокове” в града са намерени и иззети пликове с около 15 грама суха зелена растителна маса и семена (които при полевия наркотест са реагирали на канабис), както и кутия с около 200 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Обитаващият жилището Т.Д. на 19 г. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. за престъпление по чл. 354 а, ал. 3 от НК.

На 12.11.2009 г. в 18.30 ч криминалисти от Първо РУ МВР – Бургас са спрели за проверка лек автомобил “Пежо”. От управлявалия автомобила В.Й. (19) от Бургас е иззет полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса. При извършения полеви наркотест, съдържанието на плика е реагирало на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 12.09.2009г. в Бургас на паркинга на търговски комплекс е извършена кражба на златни накити и сумата от 600 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия е документирано, че кражбата е извършена от Г.К. (35) от София. Същият е привлечен в качеството на обвиняем. Работата по случая продължава.
News content
Разгледана: 5121 пъти
Характерни престъпления
За времето от 8.00 ч на 11.11. до 14.00 ч на 12.11.2009 г. неизвестно лице е проникнало в къща в с.Равнец, чрез счупване заварка на външна решетъчна врата и взломяване на вътрешна дървена врата, неизвестно лице. От жилището са отнети два фризера. Щети – в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. По случая работи Второ РУ МВР – Бургас. ... и още ...
News content
Разгледана: 4613 пъти
Разкрити престъпления
На 08.11.т.г. около 11.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент с хладно оръжие на ул. «Индже войвода» № 27 в кв. «Победа» - установено е, че в дома на посочения адрес по време на инцидента са се намирали : 60 годишната Т.Ж., обитаваща жилището и 55 годишната А.Ч. В дома на Т.Ж. е влязъл 37 год. А.Ч., който държал ножове. С тях започнал да нанася удари в областта на главата на 55 годишната жена, след което избягал. При опита си да отблъсне нападателя Т.Ж. също получила порезна рана на лявата ръка. А.Ч. е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, като според медиците са й нанесени седем порезни рани в областта на главата, три от които в окосмената част и четири в областта на лицето. Нанесените са й и две порезни рани в лява и дясна ръка. Раните са обработени, а потърпевшата е освободена за домашно лечение. Избягвайки от дома на ул. «Индже войвода» № 27, 37 годишния А.Ч., държейки ножове в ръцете си, се е оттеглил в посока ул. «Зора», като пред дом №6 в гръб е нанесъл удар на 60 годишната З.А., а след като тя се обърнала и няколко удара с нож в областта на лицето, които й причинили порезни рани. Наблизо намиращ се мъж се намесил в нападението и това принудило А.Ч. да побягне в посока ул. «Индустриална», изоставяйки на второто местопроизшествие единия от ножовете. А.Ч. е задържан от полицейски автопатрул, като малко преди задържането нападателят е успял, чрез натиск в земята, да счупи острието на втория нож. Причините за нападенията са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. А.Ч. е задържан за срок от едно денонощие.

News content
Разгледана: 4904 пъти
хХАРАКТЕРНи ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ХРОНИКА
На 07.11.т.г. около 23.50 ч. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение за възникнал скандал, последван от масово сбиване в ромската махала на града. Констатирано е, че пререканието е възникнало между живеещите на ул. «Изгрев» №51 в Сунгурларе, като след употреба на алкохол, са се сбили седем - осем души. В следствие на побоя със саморъчно направено копие / от метална тръба със закрепен в единия й край нож/ е нанесена прободна рана в областта на сърцето на 36 годишния М.С. от Сунгурларе, който почива на път за болницата. Участвалите в скандала лица са установени и отведени в Районно управление на МВР Сунгурларе за изясняване на случая. Извършен е оглед на местопроизшествието от екип на служители от сектор «Криминална полиция» при Областна дирекция на МВР Бургас и Районно управление на МВР Сунгурларе. Продължават разпитите на участниците и очевидци на инцидента за установяване на причините за извършеното деяние.

На 07.11.т.г. в района на Старата поща в Бургас, непосредствено след като е получил пенсията си, 88 годишен бургазлия е пресрещнат от двама мъже, които му предложили да се включи в хазартна игра. След като срещнали категоричния отказ на възрастния мъж, двамата непознати го блъснали и му вземат портфейла със сумата от 600 лв. и личната карта. Извършителите на грабежа се издирват по описание от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

На 07.11.т.г., чрез натиск на метална решетъчна врата и PVC входна врата, е проникнато в частен дом в село Росен, общ. созопол, обитаван от 77 годишна английска гражданка, откъдето е извършена кражба на сумата от 800 лв. и златни накити на стойност 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Созопол.

На 06/07.11.т.г., чрез срязване с ножици на метална щора и натиск на вратата с твърд предмет, е проникнато в офис-магазин за врати, намиращ се на ул. «Александър Стамболийски» в Бургас, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 400 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

На 07.11.т.г. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение от 43 годишна айтозлийка, за това че за времето между 15.00 ч. и 16.00 ч. на стационарния телефон на 70 годишната й майка, живееща в с. Ведрово, се е обадил мъж, представил се за близък приятел на зет й. Същият заявил, че дъщеря й е допуснала тежка катастрофа с починало дете, като в момента е задържана в полицията. За освобождаването й непознатия поискал сумата от 10 000 лв., но 70 годишната жена заявила, че има само 2 000 лв. В този момент чула в слушалката плачеща жена и разпознала гласа на дъщеря си, поради което решила да следва инструкциите на непознатия. Мъжът я накарал да сложи пари в найлонов прозрачен плик и да ги оставя в близост до трофопост, намиращ се в началото на селото. Около 16.30 ч. в къщата на 70 годишната жена пристигнали дъщеря й и зет й, които установили че се касае за телефонна измама и алармирали полицейските служители на Районно управление на МВР Сунгурларе.
News content
Разгледана: 4817 пъти
На 06.11.т.г. около 09.15 ч. в Дежурната част на Областна дирекция на МВР Бургас е получено съобщение за произведен изстрел в адвокатска кантора, намираща се на ул. «Фердинандова» №29 А, ет.2, ползвана от адвокат Манол Чакъров. Констатирано е, че в кантората е влязъл мъж с медицинска маска на лицето, който произвел изстрел с газов пистолет и избягал. От инцидента няма пострадали. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.
News content
Разгледана: 4851 пъти
Разкрити и опандизени
Де факто не са толкова много, обаче вчера по технически причини не ги получихме .... казаха, че имало още един инцидент, обаче той засега остава скрит.
News content
Разгледана: 5526 пъти
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 |»

 Бързо Търсене

Bourgas.org Новини
В сайта
    Днес е 30.09.2023 часа
    
  Категории новини
 
·  Carevo News

·  Sofia News

·  Varna

·  Plovdiv

·  НДСВ

·  ДСБ, Синя Коалиция

·  Лидер, Новото време

·  ATAKA

·  The Greens

·  GERB

·  Bulgarian Socialist Party

·  PR

·  European Union

·  Burgas Municipality

·  РЕФЕРЕНДУМ 2008

·  Вестник КОМПАС

·  Черноморски Фар

·  Morning News

·  Your Opinion

·  FAKTOR Newspaper

·  Architecture

·  Bourgas News

·  False register

·  Sozopol News

·  Nessebar News

·  Pomorie News

·  News - Bulgaria

·  Wolrd News

·  TARGET. Marko Bonev production

·  Thougtings, with Peter genchev

·  Art and Culture

·  Traditions

·  Exhibitions

·  Institutions

·  Business

·  Tourism

·  Real estate

·  Politics

·  Ecology, health care

·  Education

·  Folks and Fellows

·  Technology

·  Science

·  Sport

·  Job

·  Crime

·  Православен календар

·  Snob

·  Bourgas.Org Friends

·  Ahead

·  Elections

  Internet Services
 
  ·  namerih dot com

  ·  State Newspaper

  ·  Електронен портал за административни услуги

  ·  Окръжен съд

  ·  Bourgas Airport

  ·  Bourgas Port

  ·  E-mail to SMS

  ·  Water Supply Bourgas Inc

  ·  Bourgas.Net

  Архив новини

«      септември 2023      »   
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
35
28
29
30
31
01
02
03
36
04
05
06
07
08
09
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8


  Анкета
Къде пазарувам най-често
в кварталния супермаркет
във фирмените магазинчета наоколо
в БИЛЛА
в МЕТРО
в PLUS
в супермаркет ЕВРОПА
където падне

Виж резултатите

bourgas@abv.bg
office@bourgas.org
development@bourgas.org
Bourgas.org Team
Phones:
+359 888 305968
+359 888 856618
Office:
+359 56 845239
ICQ #: 70055985
Skype Me™!


Абонамент
:

:


Твоите безплатни обяви
Фирми каталог

      1998-2007 Copyright Bourgas.Org     Privacy Policy     Advertise with Bourgas.org     Contacts     Burgas     Varna     Web development

curved-stepdown