office@bourgas.org    development@bourgas.org
 
Всеки ден
Първа ЕКО бензиностанция отвори врати в Бургас
45 достига броят на бензиностанции ЕКО в цялата страна

От 19 юни 2007 г. бургазлии и туристи по Черноморието ще могат да зареждат висококачествени горива в новата ЕКО бензиностанция на бул. „Тодор Александров”, на входа на гр. Бургас откъм Созопол. С този обект броят на бензиностанции ЕКО достига 45 в цялата страна.
Новата ЕКО бензиностанция предлага на клиентите си пълен спектър течни горива от серията «Кинитрон» и висококачествени масла. Обектът разполага с минимаркет, а за удобство на клиентите от септември т.г. ще работи и снек-бар. Бензиностанцията осигурява постоянна работна заетост на 15 служители от региона, включително мениджъра на обекта г-н Деян Авджиев.
„Разширяваме нашите инвестиции по Черноморието и затова Бургас бе много важен град за нас. Сега първият ни обект тук е открит и сме щастливи да предложим качествени горива и услуги на гражданите и гостите на града”, отбеляза послучай откриването г-н Янис Поликандриотис, изпълнителен директор на Еко-Елда България ЕАД.
В новия обект са достъпни изгодните програми на ЕКО за бизнес и частни клиенти. За корпоративните си клиенти компанията предлага ЕКО-карти „Партньори”, които позволяват безкасово разплащане и месечен отчет за консумираното гориво. ЕКО-карти „Партньори” се предлагат в два варианта според изискванията на фирмите – за зареждане на ЕВРОДИЗЕЛ и за всички останали горива и смазочни масла. Картите предоставят специални условия за лоялните клиенти, определени от количеството заредено гориво през месеца. На индивидуалните си клиенти веригата предлага ЕКО-карти „Приятели” - програма за лоялни клиенти при закупуване на всички видове ЕКО горива.
---
Верига бензиностанции ЕКО е собственост на Еко-Елда България ЕАД. Компанията присъства на българския пазар от юли 2002 г. и е част от най-голямата индустриална и търговска корпорация в Гърция - "Hellenic Petroleum Group". В България действат 45 ЕКО бензиностанции – Бургас, София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Хасково, Димитровград, Стара Загора, Сливен, Кресна, Петрич, Кюстендил, Своге, Монтана, Горна Оряховица, Добрич, Русе, Кула - Видин, Перник, Гюешево и Кулата.

Дата: 19.06.2007
Час: 14:01
Видяна: 131555 пъти
Рейтинг:

¤Добави коментар

 <<Обратно ^Нагоре
 Времето в Бургас
 Търсене в Bourgas.Org
 Календар
Пон Вто Сря Чет Пет Съб Нед
 
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
 
 
   «       Май       »
 Последни 5 статии
 Последни 10 новини
  Регистрация на домейн