дневния ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 19. 03. 2009 година /четвъртък/, от 10:00 часа, в сградата на Бургаски свободен университет - Бургас - Информация за Бургас, Новини от Бургас. Bourgas,  Burgas www.bourgas.org
 
   Начало  Начало       Екипът  Екипът       Уеб дизайн Бургас  Уеб дизайн Бургас    Bourgas.Org in English language  English           056 / 82 63 25
    Всеки ден

  Бургас новини
    Култура и изкуство
    Бизнес
    Маневра
    Крими
    Политика
    Новини от Бургас
    Арт Изложби
    Вашето мнение
  Bourgas.Org
  Онлайн магазин за спално бельо  Онлайн магазин за спално бельо
  Бургас  Бургас
  Фото-галерия  Фото-галерия
  Уеб директория  Уеб директория
  Град БУРГАС  Град БУРГАС
  Web catalogue  Web catalogue
  Малки Обяви  Малки Обяви
  Заведения  Заведения
  Театър програма  Театър програма
  Опера програма  Опера програма
  Бургас
  Обяви от Бургас  Обяви от Бургас
  Бургаските езера  Бургаските езера
  Никулден  Никулден
  Черно море  Черно море
  България числа  България числа
  Община Бургас  Община Бургас
  Област  Област
  Бургазлии  Бургазлии
  Селища  Селища
  История  История
  География  География
  Кметски екип  Кметски екип
  Култура
  Школи по изкуства  Школи по изкуства
  БургасФото.com  БургасФото.com
  Изложби в Бургас  Изложби в Бургас
  Бургас Арт  Бургас Арт
  Археология  Археология
  Арт галерии  Арт галерии
  Музиканти  Музиканти
  Музеи  Музеи
  Маневра  Маневра
  Опера Бургас  Опера Бургас
  Поети  Поети
  Проза в Бургас  Проза в Бургас
  Танцово изкуство  Танцово изкуство
  Театър  Театър
  Традиции  Традиции
  Художници  Художници
  Клубове  Клубове
  Кино  Кино
  Православен календар  Православен календар
  Бизнес
  Партии в Бургас  Партии в Бургас
  Магазини в Бургас  Магазини в Бургас
  Архиви  Архиви
  Бизнес в БУРГАС  Бизнес в БУРГАС
  Услуги в Бургас  Услуги в Бургас
  Съсловия  Съсловия
  Web design  Web design
  Фирми в Бургас  Фирми в Бургас
  Институции  Институции
  Морски бизнес  Морски бизнес
  Избори 2009  Избори 2009
  Банки, кредити  Банки, кредити
  Транспорт  Транспорт
  Кметовете  Кметовете
  Общински Съвет  Общински Съвет
  ИЗБОРИ 2007  ИЗБОРИ 2007
  Приятели
    Онлайн застраховане, застраховки имущество и медицински застраховки
    Подборка
    Хотели в България
    Любовен хороскоп
    Майсторите.com
    Банери
    GrozenGrad.com
    Стара Загора
    Обяви от Бургас
    Снимки - архивна
    В ЦЕЛТА архивна
    МУЗИКА - архивна
    Bourgas News
    Amam.bg
    Company Index
    Electron.bg
    Монтана
    Moreto.net
    Сандански
RSS емисия с последните новини

[ Форум Бургас ] [ Добави сайт ] [ Добави обява ] [ Добави хотел ] [ Добави екскурзия или круиз ] [ Добави снимка ] [ Блог ]


Новините от днес  Архив новини  Предстоящи събития  Последно от Форума
Най-четеното за това денонощие:        В новини    В справочника 
Най-четеното за последните 30 дни:    В новини    В справочника 
дневния ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 19. 03. 2009 година /четвъртък/, от 10:00 часа, в сградата на Бургаски свободен университет

1. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Приемане на Наредба за управление на общинските пътища.


2. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Приемане на допълнение на Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общински имоти и вещи. 


3. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Изменение на чл. 24, ал. 3 от Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Бургас.


4. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Определяне правила за ползване на общинските мери и пасища на територията на Община Бургас за отглеждане на животни през 2009 година.


5. Докладна записка от Група общински съветници на ПП „ГЕРБ” относно: Договор за концесия от 18.04.2007 г.за площад „Св. Св. Кирил и Методий”- гр. Бургас.


6. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Приемане решение за закриване на кметствата Банево и Ветрен и даване съгласие за административно - териториални промени, засягащи територията и границите на Община Бургас.


7. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Разпределяне на сумата от 200 000 лв. / двеста хиляди лева/, формирани в § 9700 „Резерв”, приет с Решение по т.7 / Протокол № 18 / на сесия на Общински съвет - Бургас от 19.02.2009 г.


8. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Определяне размера на дивидента за 2008 година на общинските търговски дружества.


9. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Предложение за изкупуване от страна на Община Бургас на дяловете на съдружниците в „Бургасинвест” ООД- гр. Бургас.


10. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Предложение за участие на Община Бургас в смесено дружество за проектиране и изграждане на проект „Зона за обществен достъп на транспортен възел морска гара, железопътна гара, автогара - Бургас”.


11. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Предоставяне на допълнителна парична вноска на „Аптеки” ЕООД.


12. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Одобряване на Подробен устройствен план - План за регулация и застрояване на кв. „Крайморие” - окончателен проект.


13. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно:

1.Одобряване на Подробен устройствен план - Парцеларен план за трасе на ел.кабел 20 kV от Ж.Р. 110 до имот пл. № 328 в землището на гр. Българово за захранване на обект „Мобилна станция” на „Глобул”, находяща се в имот пл. № 328.

2.Одобряване на Подробен устройствен план - Парцеларен план за трасе на водопровод за захранване на УПИ ІІІ, кв. 8, в.з. Боровете, землище Банево.

3.Одобряване на Подробен устройствен план - Парцеларен план за трасе на оптичен кабел - отклонение ОК Бургас - Созопол - Приморско от съществуваща шахта М 2 006 и изграждане на подземна тръбна мрежа за оптична свързаност на „СКАТ ТВ” ООД до с.Маринка и с.Твърдица.

4.Одобряване на Подробен устройствен план - Парцеларен план трасе на водопровод за захранване на имот пл. № 5, масив 66, местност „Караянос”.


     14. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община   Бургас относно: Предложение за член на Управителния комитет за изпълнение на проект: „Подобряване на културната инфраструктура в Община Бургас”.


15. Докладна записка от Ивелина Василева - Заместник - кмет „Евроинтеграция и екология” относно: Упълномощаване на кмета на Община Бургас за издаване на записи на заповеди в полза на Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие”- Главна дирекция „Програмиране на регионалното развитие” към Министерството на регионалното развитие по три проекта, изпълнявани от Община Бургас.


16. Докладна записка от Ивелина Василева - Заместник - кмет „Евроинтеграция и екология” относно: Упълномощаване на кмета на Община Бургас за издаване на записи на заповеди в полза на Министерство на околната среда и водите по четири проекта, изпълнявани от Община Бургас.


17. Докладна записка от Ивелина Василева - Заместник - кмет „Евроинтеграция и екология” относно: Определяне на трима представители от Общински съвет -  Бургас за участие в Работна група за изготвяне и приемане на механизъм за ПЧП в Община Бургас, по проект: „Създаване и утвърждаване на механизъм за успешни публично-частни партньорства в Община Бургас и Югоизточния планов район” по Оперативна програма „Административен капацитет”.


18. Докладна записка от Йорданка Ананиева - Заместник - кмет

„Образование и култура” относно: Финансиране на художествения проект - Изложба - спектакъл „Огледалото на една дама”.


19. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно:Именуване на улица в „Промишлена зона „Юг”- кв. „Победа „ на ул. „Форос”.


20. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Изграждане на плувен комплекс в УПИ - І в кв. 56 по плана на ж.к. „П.Р.Славейков” чрез публично-частно партньорство.


21. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Учредяване възмездно право на строеж в полза на „ЕВН България Електроразпределение” АД, за изграждане на трансформаторен пост в УПИ ІІ, квартал 37 по плана на к/с „Възраждане”, гр. Бургас.


22. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно:Учредяване право на строеж на „ЕВН България Електроразпределение” АД за изграждане на трафопост в имот, частна общинска собственост.
 
 


23. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ ІІ-993, кв.61 по плана на зона „Г”, ж.р. Меден рудник, гр. Бургас.


24. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ ІХ - 841, кв.63 по плана на зона „Г”, ж.р. Меден рудник, гр. Бургас.


25. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ VІ-56,59 в кв.11 по плана на кв. „Горно езерово”, гр. Бургас.


26. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ ІІІ - 1084, кв. 19 по плана на кв. „Акации”, гр. Бургас.


27. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ ХІІ - 119, кв.8 по плана на кв. „Победа”, гр. Бургас.


28. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост чрез изкупуване на общинската идеална част от недвижим имот - УПИ ІІ - 756, кв.81 по плана на с. Равнец, Община Бургас.


29. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и физически лице в УПИ VІ - 210, в квартал 18 по плана на с. Рудник - с.Черно море, Община Бургас.


30. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и физическо лице в УПИ І, квартал 37 по плана на к/с „Възраждане”, гр. Бургас, чрез откупуване частта на физическото лице.


31. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на общински жилища на наематели, настанени в тях по административен ред.


32. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ УПИ ХХ - 412, кв. 18 по плана на вилна зона „Минерални бани”, Община Бургас.


33. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ УПИ VІ - 885, кв.96 по плана на кв. „Долно езерово”, гр. Бургас.


34. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на УПИ V в кв. 50 по плана на с. Брястовец, Община Бургас, общинска собственост, с учредено и реализирано право на строеж на физически лица.


35. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на УПИ ІІІ - 819 в кв. 25 по плана на кв. „Сарафово”, гр. Бургас, общинска собственост, с учредено право и реализирано право на строеж на физическо лице.


36. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на земя - частна общинска собственост, представляваща УПИ VІІ - 116 в кв. 15 по плана на с. Миролюбово, Община Бургас, с отстъпено право на строеж, по реда на § 42 от ПЗР към ЗИД на ЗОС / ДВ бр.54 / 2008 год./


37. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ УПИ ІІІ - 720, кв. 58 по плана на кв. „Долно езерово”, Община Бургас, с отстъпено право на строеж, по реда на § 42 от ПЗР към ЗИД на ЗОС / ДВ бр.54/ 2008 год. /


38. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на УПИ І - 404 в кв. 32 по плана на кв. Банево, гр. Бургас, с отстъпено право на строеж, по реда на § 42 от ПЗР към ЗИД на ЗОС / ДВ бр.54 / 2008 год. /


39. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Продажба на УПИ ХІІ - 264,265,266 в кв. 20  по плана на кв. „Сарафово”, гр. Бургас, общинска собственост, с учредено право и реализирано право на строеж на физически лица, по реда на § 42 от ПРЗ към ЗИД на ЗОС /ДВ бр. 54 / 2008 год.

40. Докладна записка от Димитър Николов - Кмет на Община Бургас относно: Допускане поправка на очевидна фактическа грешка в решение на Общински съвет - Бургас, прието по т.3, от дневния ред на проведеното на 19.06.08 г. заседание / Протокол №10 /.


41. План - сметка на Местната комисия по жилищно спестовни влогове - Бургас по чл. 8, ал. 2 от ЗУПГМЖСВ при Община Бургас за 2009 год.


42. Отчет на обществен посредник - Т. Атанасов относно: Годишен отчет за дейността на обществения посредник за 2008 година.16.03.2009 22:07
Ключови думи:
Bookmark and Share Subscribe
3735 0 Добави коментар
   Няма коментари към тази новина

Новини с подобна тематика
Илчо Дуганов се прости с политическите постове
Не ще да чуе за състезание с Димитър Николов наесен Някогашното най-остро и надеждно оръжие на Симеон ...
текст на новината
НДСВ ще подкрепя Петко Арнаудов за кмет в Царево
В община Царево НДСВ няма да издига свой кандидат за кмет, защото има добри впечатления от работата на левия ...
текст на новината
БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА и СПЕЦИАЛНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА
По данни, изнесени от Върховна касационна прокуратура през последните три години многократно нараства ...
текст на новината
„Общество за нова България": Не на безконтролния достъп до данни
Политическа партия „Общество за нова България" одобрява внесените поправки от правната комисия на ...
текст на новината
правото на протест
55 ученици – членове на Националната асоциация на българските евроклубове в средните училища (НАБЕК) – се ...
текст на новината
Патриотите започнаха от Бургас кампанията си за местния вот
АТАКА ще води самостоятелна битка в предстоящия местен вот." Това заяви лидерът на националистите в Бургас, ...
текст на новината
България може да бъде активен фактор в европейската енергийна политика. 17 алтернативни идеи
Гражданското движение „Алтернатива за българско възраждане” подготвя систематично визията си за ...
текст на новината
Краси Стойчев - заместник кмет на община Бургас говори за приходи
Най-големият източник на приходи за община Бургас са оперативните програми. Това каза за радио ...
текст на новината
Бургас: Ваклин Стойновски се възмути
Писмо до свободните медии изпрати Ваклин Стойновски - кандидат за кмет на Бургас. След онлайн брифинг във ...
текст на новината
Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Мария Неделчева ръководи наблюдателната мисия на ЕП на референдума в Судан
Делегацията, чийто ръководител е г-жа Неделчева, е съставена от петима представители на ЕП и ще бъде в ...
текст на новината
Моят малък красив европейски проект
След моята голяма гръцка сватба - нов филм Моят малък красив европейски проект. Наградата я предлага една от ...
текст на новината
„Детелината” и ремонтите хит сред политиците за 2010
Вълков и Райков очакват Бургас да разцъфти през 2011, Зафиров прогнозира обедняване на хората Плановете за ...
текст на новината
Вотът на бургазлии - пак на вятъра, нормално за този регион. Божидар Димитров подал оставка
Божидар Димитров, който отклони доста реални гласове в Бургас към странна кауза, подаде оставка, а ...
текст на новината
Константин Райков: Десните партии с една листа за съветници
В какъв формат ще се яви Съюзът на демократичните сили на предстоящите местни избори през 2011 година? Ще имат ...
текст на новината
Дебатът за Европейската гражданска инициатива навлезе във финална фаза
Докладът за Европейската гражданска инициатива беше дискутиран в Комисията  по петициите в Европейския ...
текст на новината
Как да защитим гражданските си права - правото на протест
Надежда Нейнски обявява конкурс “Как да защитим гражданските си права - правото на ...
текст на новината
Финансирането трябва да достига и до местните организации.
На пленарно заседание в Страсбург, Европейският парламент разгледа докладите относно  финансовите ...
текст на новината
Бюджетните възможности на ЕС определят ускореното въвеждане на земеделските помощи в пълен размер за България след 2013
След 2013 г. ще има нов баланс и по-бързо въвеждане на директни плащания в пълен размер. Но ускоряването на този ...
текст на новината
ГЕРБ: Поздравяваме г-жа Маджарова за отличната й работа като председател
„Ние, Групата общински съветници от ПП ГЕРБ - Бургас, категорично не подкрепяме искането от 13-те съветника за ...
текст на новината
Нейнски и Волски предупреждават
Новите страни-членки могат да останат с по-малко представители в Европейската дипломатическа служба ...
текст на новината
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

 Бързо Търсене

Bourgas.org Новини
В сайта
    Днес е 09.05.2021 часа
    
  Категории новини
 
·  Новини от Царево

·  Новини от София

·  Новини от Варна

·  Новини от Пловдив

·  НДСВ

·  ДСБ, Синя Коалиция

·  Лидер, Новото време

·  АТАКА

·  Зелените

·  ГЕРБ

·  БСП

·  ПР Публикации

·  ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

·  Община Бургас

·  РЕФЕРЕНДУМ 2008

·  Вестник КОМПАС

·  Черноморски Фар

·  Преглед на печата

·  Вашето мнение

·  Вестник ФАКТОР

·  Архитектура

·  Новини от Бургас

·  Дезинформация

·  Новини от Созопол

·  Новини от Несебър

·  Новини от Поморие

·  Новини от България

·  Новини от света

·  В ЦЕЛТА, с Марко Бонев

·  Мисъли, с Петър генчев

·  Култура и изкуство

·  Традиции и обичаи

·  Арт Изложби

·  Институции

·  Бизнес

·  Туризъм

·  Недвижими имоти

·  Политика

·  Екология, Здравеопазване

·  Образование

·  Хора

·  Технологии

·  Наука

·  Спорт

·  Работа

·  Крими

·  Православен календар

·  Сноби

·  Bourgas.Org Представя

·  Маневра

·  Избори

  Услуги в Интернет
 
  ·  намерих точка ком

  ·  Държавен вестник

  ·  Електронен портал за административни услуги

  ·  Окръжен съд

  ·  Летище Бургас

  ·  Порт Бургас

  ·  E-mail to SMS

  ·  ВИК Бургас

  ·  Bourgas.Net

  Архив новини

«      май 2021      »   
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
17
26
27
28
29
30
01
02
18
03
04
05
06
07
08
09
19
10
11
12
13
14
15
16
20
17
18
19
20
21
22
23
21
24
25
26
27
28
29
30
22
31
1
2
3
4
5
6


  Анкета
Къде пазарувам най-често
в кварталния супермаркет
във фирмените магазинчета наоколо
в БИЛЛА
в МЕТРО
в PLUS
в супермаркет ЕВРОПА
където падне

Виж резултатите

bourgas@abv.bg
office@bourgas.org
development@bourgas.org
Bourgas.org Team
Phones:
+359 888 305968
+359 888 856618
Office:
+359 56 845239
ICQ #: 70055985
Skype Me™!


Абонамент
Име:

E-mail:


Твоите безплатни обяви
Фирми каталог

      1998-2008 Copyright Bourgas.Org     Права и собственост     Реклама в Bourgas.org     Контакти     Бургас     Варна     Уеб дизайн Бургас

curved-stepdown