Йоан Костадинов се отчете за втората година от мандата си - Бургас - Информация за Бургас, Новини от Бургас. Bourgas,  Burgas www.bourgas.org
 
   Начало  Начало       Екипът  Екипът       Уеб дизайн Бургас  Уеб дизайн Бургас    Bourgas.Org in English language  English           056 / 82 63 25
    Всеки ден

  Бургас новини
    Култура и изкуство
    Бизнес
    Маневра
    Крими
    Политика
    Новини от Бургас
    Арт Изложби
    Вашето мнение
  Bourgas.Org
  Онлайн магазин за спално бельо  Онлайн магазин за спално бельо
  Бургас  Бургас
  Фото-галерия  Фото-галерия
  Уеб директория  Уеб директория
  Град БУРГАС  Град БУРГАС
  Web catalogue  Web catalogue
  Малки Обяви  Малки Обяви
  Заведения  Заведения
  Театър програма  Театър програма
  Опера програма  Опера програма
  Бургас
  Обяви от Бургас  Обяви от Бургас
  Бургаските езера  Бургаските езера
  Никулден  Никулден
  Черно море  Черно море
  България числа  България числа
  Община Бургас  Община Бургас
  Област  Област
  Бургазлии  Бургазлии
  Селища  Селища
  История  История
  География  География
  Кметски екип  Кметски екип
  Култура
  Школи по изкуства  Школи по изкуства
  БургасФото.com  БургасФото.com
  Изложби в Бургас  Изложби в Бургас
  Бургас Арт  Бургас Арт
  Археология  Археология
  Арт галерии  Арт галерии
  Музиканти  Музиканти
  Музеи  Музеи
  Маневра  Маневра
  Опера Бургас  Опера Бургас
  Поети  Поети
  Проза в Бургас  Проза в Бургас
  Танцово изкуство  Танцово изкуство
  Театър  Театър
  Традиции  Традиции
  Художници  Художници
  Клубове  Клубове
  Кино  Кино
  Православен календар  Православен календар
  Бизнес
  Партии в Бургас  Партии в Бургас
  Магазини в Бургас  Магазини в Бургас
  Архиви  Архиви
  Бизнес в БУРГАС  Бизнес в БУРГАС
  Услуги в Бургас  Услуги в Бургас
  Съсловия  Съсловия
  Web design  Web design
  Фирми в Бургас  Фирми в Бургас
  Институции  Институции
  Морски бизнес  Морски бизнес
  Избори 2009  Избори 2009
  Банки, кредити  Банки, кредити
  Транспорт  Транспорт
  Кметовете  Кметовете
  Общински Съвет  Общински Съвет
  ИЗБОРИ 2007  ИЗБОРИ 2007
  Приятели
    Онлайн застраховане, застраховки имущество и медицински застраховки
    Подборка
    Хотели в България
    Любовен хороскоп
    Майсторите.com
    Банери
    GrozenGrad.com
    Стара Загора
    Обяви от Бургас
    Снимки - архивна
    В ЦЕЛТА архивна
    МУЗИКА - архивна
    Bourgas News
    Amam.bg
    Company Index
    Electron.bg
    Монтана
    Moreto.net
    Сандански
RSS емисия с последните новини

[ Форум Бургас ] [ Добави сайт ] [ Добави обява ] [ Добави хотел ] [ Добави екскурзия или круиз ] [ Добави снимка ] [ Блог ]


Новините от днес  Архив новини  Предстоящи събития  Последно от Форума
Най-четеното за това денонощие:        В новини    В справочника 
Най-четеното за последните 30 дни:    В новини    В справочника 
Йоан Костадинов се отчете за втората година от мандата си

През втората година от мандат 2003 – 2007 усилията на общинския екип бяха насочени към изпълнение на програмата, предложена на жителите на Община Бургас за мандат 2003 – 2007 г.
Постиженията на екипа бяха отчетени не само в Бургас, но и на национално ниво - през октомври 2005 г. на Третата годишна среща на местните власти Националното сдружение на общините в Република България удостои Община Бургас с наградата за “Община реформатор” за значими постижения в предоставянето на ефективни и качествени общински услуги.


Осъществяват се регулярните дейности по изготвяне на прогнози, отчети за касово изпълнение на бюджета, проектобюджет за 2005 г.
Започнатите през 2004 г. преговори с Главна данъчна дирекция за предоставяне на общината от главен данъчен директор права за администриране на местните данъци и такси бяха приключени успешно. Споразумението бе подписано на 30.12.2004 г. Новата дирекция на Община Бургас “Приходи от местни данъци, такси и реклама.” започна работа от 01.03.2005 г.
Община Бургас си осигури външно финансиране от “Булбанк” АД в размер на 8 000 000 лв. за финансиране изпълнението на приоритетни инфраструктурни проекти и обекти.


Обновен е Центърът за информационно обслужване на гражданите в сградата на ул. “Александровска” № 26, внедрени са нови информационни системи, в резултат на което са оптимизирани условията и редът за обслужване на гражданите.
Приходът от административни услуги за периода е 830 000 лв.

Извършени са основни ремонти на сгради – публична общинска собственост.
Това са сградата на Териториалните дирекции “Приморие”, “Изгрев”, “Зора”, на административната сграда на общината в кв. Долно Езерово, на сградите на кметствата в с. Ветрен и с. Брястовец, на сградата на Община Бургас на ул. “Александровска” № 26 – ВиК, парокотелна и вентилационни инсталации.
Извършени са текущи ремонти и на други сгради публична общинска собственост.
Разпорежданията с общинска собственост, извършени от Общинска агенция за приватизация са на обща стойност 5 019 000 лв. Приходи от управление на общинско имущество са 2 855 000 лв.
Настанени в общински жилища 40 семейства.

Пред този период бяха изработени, внесени и приети от Общински съвет Наредба за рекламната дейност на територията на Община Бургас, Наредба за реда придобиване, управление и разпореждане с общински имоти и вещи, Наредба за условията и реда за управление и разпореждане с общински жилища, Наредба за концесиите.

Община Бургас получи Бронзова награда за постижения в областта на Географските информационни системи. Сайтът на Община Бургас в Интернет е номиниран за награда по програмата “Достъп до информация”.
Започна работа по електронно архивиране документите на Общината. Изградена е оптична информационна връзка между структурните звена на Общината, работещи в сградата на ул. “Александровска” № 26, в сградата на ул. “Конт Андрованти”, в Профсъюзния дом, в Териториалните дирекции “Приморие” и “Зора”.


Изграждането и поддържането на инфраструктурата, в т. ч. улиците, четвъртокласната пътна мрежа, парковете, зелените площи, уличното осветление, бяха приоритет в работата на общинския екип през втората година от мандата.
По-съществените обекти, по които работи общинският екип и вложените в тях средства, бяха канализацията в ж. к. “Меден Рудни” където бяха вложени 529 000 лв.
За канализация в кв. Победа, се изразходиха 478 000 лв. , а за инфраструктурата на парк “Езеро” където се изгражда конно-развлекателен център бяха похарчени 485 000 лв.
Реконструирани бяха и много улици в общината. Бяха отделени средства и за ремонт на училища детски градини и лечебни заведения.


В областта на екологията и контрола за опазване на околната среда Община Бургас осъществява мониторинг по изпълнението на редица проекти сред които изграждане на пречиствателна станция за пречистване на отпадни води от ж.к. “Меден Рудник” на стойност 17 500 000 евро , ИСПА мярка “Интегриран проект за водния цикъл на град Бургас” където бяха вложени 21 000 000 евро, управление на твърдите битови отпадъци регион Бургас, изграждане на ново регионално депо Братово – за 20 000 000 евро и др.

Община Бургас участва в преговорния процес за присъединяване в Европейския съюз чрез свои представители в Съвета по Европейска интеграция към Президента на Република България, Съвета по Европейска интеграция към Министерски съвет; Смесеният консултативен комитет - Република България, Комитет на регионите на Европейския съюз.
Участие във форуми и заседания на съвета на Европа, Европейски парламент, Комитет на регионите и Европейска комисия и организациите на ООН. Община Бургас има излъчен наблюдател в Комитета на регионите и активно участва в неговите сесии.
Община Бургас беше избрана за член на международната организация ECAD – Европейски градове срещу наркотици в съвета на директорите.

Община Бургас подготви и проведе конкурс за възлагане на обществен превоз на пътници по общинската, областната и републиканската транспортна схема и процедура по Закона за обществените поръчки за реконструкция на съществуващо помещение в пешеходен подлез на ул.” Христо Ботев” за преустройство в “ Туристически европейски информационен център”
Разработен и в процес на одобряване от ПУДООС проект “Прочистване, възстановяване и маркиране на маршрут на територията на Община Бургас, свързващ Бургаското езеро, кв. “Горно Езерово”, м.”Аязмото”, м.”Шилото”, к-с “М.Рудник” с обща дължина 9,5 км.


Извършено е преместване на основна част от клиничните отделения на Онкологичния диспансер на 7 етаж на Хирургическия корпус на МБАЛ - Бургас.
Пред завършване е основен ремонт на радиологичното отделение на Онкологичния диспансер, където ще бъде монтирана нова диагностична апаратура: гама-камера и рентгенов апарат. Извършен е основен ремонт на помещения и са оборудвани по проект за разкриване на болнична аптека за Онкологичен диспансер. Извършен е ремонт на сградния фонд на Медицински център – І, Медицински център - ІІ, Медицински център – ІІІ, Специализирана болница за белодробни болести и Детска ясла № 3. Започна дейността на лекарските кабинети в кв. Победа по Проект “Осигуряване достъп на малцинствата до здравно обслужване”. Активно се работи по пет от компонентите на Националната програма за борба с ХИВ/СПИН, финансирана от Глобалния фонд; Разкрит е регионален офис, координиращ дейностите по отделните компоненти. В общинските детски заведения се прилага Програмата за профилактика на детския кариес чрез прием на флуорирано мляко.


Община Бургас работи съвместно с Министерството на труда и социалната политика – Агенция по заетостта, по програмите: “От социални помощи към осигуряване на трудова заетост”, “Помощ за пенсиониране”, “Стажуване на млади специалисти с висше образование в общинската администрация”. Одобрен е Проект и започната дейност за изграждане на Бизнес-център в кв. Победа. Приключиха строително-ремонтните дейности на сграда в кв. Акациите, в която ще бъде разкрито “Защитено жилище” – Дом за младежи с лекостепенна умствена изостаналост. Приключиха строително-ремонтните дейности и обзавеждане на общинска сграда, в която ще се предлагат социални услуги за деца по проект “Реформа за повишаване благосъстоянието на децата в Република България”. Изготвено е техническо задание и се работи по проект за “Дневен център за възрастни с умствени увреждания”. Открит нов дневен център на Градското дружество на инвалидите. Ежегодно се изпълнява финансовата програма на Общината за подпомагане дейността на клубовете на пенсионера и организациите на хора с увреждания, диабетно болни и други.

Изпълнява се утвърдената Общинска програма за общински, републикански и международни спортни мероприятия. Ежегодно се изпълнява финансовата програма за подпомагане дейността на спортните клубове на територията на Община Бургас.

Ежегодно се изпълнява изцяло културният афиш на Община Бургас и отразените в него приоритети.
През 2005 г. бе възстановен фестивалът “Бургас блус фест” и в рамките на Националния конкурс за забавна песен “Бургас и морето” бе проведен конкурс за млади изпълнители.

Общата сума на инвестираните за ремонти и изграждане на инфраструктурни обекти средства в образованието през 2005 година възлиза на 2 483 136 лв., от които 1 841 286 лв. от бюджета на Община Бургас; 95 850 лв. от Постоянната комисия по бедствия аварии и катастрофи и 546 000 лв. от Министерството на образованието и науката.
В сравнение с 2004/2005 учебна година има намаление на броя на учениците по демографски причини общо с 933 и съответно – на паралелките с 23.
Отпадналите през 2004/2005 година ученици са 445 /по семейни, социални причини, поради отсъствия от училище, поради преместване в чужбина и др./.
Община Бургас използва програми и проекти за работа с учениците, които са застрашени от отпадане, както и с техните родители /“Гражданско участие в образованието”- “Организационно развитие на училищните настоятелства”, Проект “Младежко правосъдие” и др./.
Поддържат се паралелки за деца с увреден слух в ОУ”П.К.Яворов” и в Професионална гимназия по туризъм и разширяване на прием на деца с увреждания в почти всички училища.
Обучението на децата от ДОВДЛРГ “Ал.Георгиев-Коджакафалията” от учебната 2005/2006 година се провежда в 6 училища от ЦГЧ в различни паралелки.
Община Бургас осигурява специализиран ученически транспорт в 3 училища на територията на Общината – ОУ”П.Р.Славейков” / за учениците от кв.Крайморие/, в ОУ ”Хр.Ботев” – м.с.Черно море /за учениците от с. Брястовец и с. Драганово/ и в ОУ ”Ив.Вазов” – с. Банево /за учениците от с.Изворище/ и една вътрешна транспортна линия в к-с “М.Рудник” за учениците, които живеят в район, крайно отдалечен от всички училища на територията на комплекса.
В изпълнение на одобрения от Община Бургас и МОН ученически спортен календар през отчетния период бяха организирани и проведени общо 76 общински състезания по 9 вида спорт с участието на 364 ученически отбора и 3 645 състезатели от V до ХІІІ клас;в областните и зонални състезания Община Бургас участва със 104 отбора с общо 898 състезатели.
Работи се по проекти: “Репродуктивно здраве”, “Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”; ”Подобрено младежко правосъдие” на МП с функциониращ вече Пробационен център; ”Обучение на образователната администрация за ефективно управление на процеса на интеграция на малцинствените-ромските деца през стандартите за правата на малцинствата” на Фондация МИЧП; “Гражданско участие в образованието “ и др. За цялостната реализация на общинските програми са предвидени и изразходвани по 180 000 лева от бюджета на Общината.
17.11.2005 13:02
Автор: Burgas Info

Ключови думи:
Bookmark and Share Subscribe
3625 0 Добави коментар
   Няма коментари към тази новина

Новини с подобна тематика
BSZone: Снегът в Бургас, нещо като ПР акция
В Бургас са обработени с пясък и луга само централните пътни артерии и маршрутите на автобусите, докато ...
текст на новината
Пристанище Бургас е затворено
Сняг затвори пристанището в Бургас. Обилен снеговалеж затвори пристанището в Бургас, са съобщили служители ...
текст на новината
На гола поляна - детска градина
Община Бургас спечели европейски средства за изграждане на Общностен център за ранно детско развитие и ...
текст на новината
Елитът ще е в „Черна перла“ за Св.Валентин
Политиците, банкерите и журналистите ходят там заради гурмето От известно време светският елит на Бургас ...
текст на новината
Ще местят канал-убиец от площада
Преместването на подземните комуникации на площад „Св. Св. Кирил и Методий” ще бъде една от най-трудните ...
текст на новината
Първа копка слага край на сагата с подземния паркинг
 На 9 февруари, сряда, от 12.00 ч. кметът на община Бургас Димитър Николов и изпълнителният директор на фирма ...
текст на новината
Бургас: за водните атракции
Областният управител Константин Гребенаров организира работна среща по време на която зам.-областният ...
текст на новината
Дупка на пред храма
На 9 февруари /сряда/ от 12.00 ч. кметът на община Бургас Димитър Николов и изпълнителният директор на фирма ...
текст на новината
Бургас - бургазлии са най-идейни
От пресцентъра на Община Бургас съобщават, че кметът Димитър Николов прекарва голяма част от времето си в ...
текст на новината
Прогноза за времето в България за 31.01.2011
Прогноза за България за 31.01.2011 Днес времето над страната ще бъде предимно слънчево. В часовете преди обяд ...
текст на новината
Ваклин Стойновски, Детелина и кръстовището до Бургас
На кръстовището "Бургас - Созопол - Меден Рудник", никой не работи. В деня на ПР копката, техниката и ...
текст на новината
Срещу произвола на монополите
заключителна пресконференция по повод провеждане на подписката „Срещу произвола на монополите” гр.Бургас, ...
текст на новината
Прогноза на времето в Югоизточна България за 20 декември 2010 (Игнажден)
Днес облачността ще е предимно значителна, на отделни места, главно в Южна България ще превали слаб дъжд. В ...
текст на новината
Прогноза за времето в Бургас на 19 декември 2010
над по-голямата част от страната ще бъде слънчево, но по-късно през деня от югозапад ще започне ново ...
текст на новината
Бургас: Пътищата се опесъчават и лугират
В Бургас втори ден обилно вали сняг. Почистващата фирма „Титан” изкара на пътя своята техника за зимна ...
текст на новината
Бойко: Кметовете да не ги мързи
“Има кметове, които са свикнали само да се оплакват и да искат пари, а има толкова оперативни програми, че ...
текст на новината
Ще спират вода в някои райони на Бургас ден преди Осми декември
На 7.12.2010 г. от 7:00 до 17:00 часа ще бъде спряно водоподаването за изграждане на връзки в района между ул.Силистра ...
текст на новината
Ремонтът на символа на Бургас
Ремонт на символа на Бургас – Моста в Морската градина, може да започне най-рано догодина през лятото. Това ...
текст на новината
Информационна кампания ще насърчава паспортизацията на сградите в Бургас
До края на 2011 г. всички стари и новопостроени сгради трябва да се сдобият с технически паспорти. Това е ...
текст на новината
Бургас - най-доброто място на този свят!
Според радиото Бургас е най-добрият глас за живеене! Тържествено обещаваме на жителите на Крушевец , ...
текст на новината
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 |

 Бързо Търсене

Bourgas.org Новини
В сайта
    Днес е 08.02.2023 часа
    
  Категории новини
 
·  Новини от Царево

·  Новини от София

·  Новини от Варна

·  Новини от Пловдив

·  НДСВ

·  ДСБ, Синя Коалиция

·  Лидер, Новото време

·  АТАКА

·  Зелените

·  ГЕРБ

·  БСП

·  ПР Публикации

·  ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

·  Община Бургас

·  РЕФЕРЕНДУМ 2008

·  Вестник КОМПАС

·  Черноморски Фар

·  Преглед на печата

·  Вашето мнение

·  Вестник ФАКТОР

·  Архитектура

·  Новини от Бургас

·  Дезинформация

·  Новини от Созопол

·  Новини от Несебър

·  Новини от Поморие

·  Новини от България

·  Новини от света

·  В ЦЕЛТА, с Марко Бонев

·  Мисъли, с Петър генчев

·  Култура и изкуство

·  Традиции и обичаи

·  Арт Изложби

·  Институции

·  Бизнес

·  Туризъм

·  Недвижими имоти

·  Политика

·  Екология, Здравеопазване

·  Образование

·  Хора

·  Технологии

·  Наука

·  Спорт

·  Работа

·  Крими

·  Православен календар

·  Сноби

·  Bourgas.Org Представя

·  Маневра

·  Избори

  Услуги в Интернет
 
  ·  намерих точка ком

  ·  Държавен вестник

  ·  Електронен портал за административни услуги

  ·  Окръжен съд

  ·  Летище Бургас

  ·  Порт Бургас

  ·  E-mail to SMS

  ·  ВИК Бургас

  ·  Bourgas.Net

  Архив новини

«      февруари 2023      »   
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
05
30
31
01
02
03
04
05
06
06
07
08
09
10
11
12
07
13
14
15
16
17
18
19
08
20
21
22
23
24
25
26
09
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12


  Анкета
Къде пазарувам най-често
в кварталния супермаркет
във фирмените магазинчета наоколо
в БИЛЛА
в МЕТРО
в PLUS
в супермаркет ЕВРОПА
където падне

Виж резултатите

bourgas@abv.bg
office@bourgas.org
development@bourgas.org
Bourgas.org Team
Phones:
+359 888 305968
+359 888 856618
Office:
+359 56 845239
ICQ #: 70055985
Skype Me™!


Абонамент
Име:

E-mail:


Твоите безплатни обяви
Фирми каталог

      1998-2008 Copyright Bourgas.Org     Права и собственост     Реклама в Bourgas.org     Контакти     Бургас     Варна     Уеб дизайн Бургас

curved-stepdown