Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, на 22.01.2009 - Бургас - Информация за Бургас, Новини от Бургас. Bourgas,  Burgas www.bourgas.org
 
   Начало  Начало       Екипът  Екипът       Уеб дизайн Бургас  Уеб дизайн Бургас    Bourgas.Org in English language  English           056 / 82 63 25
    Всеки ден

  Бургас новини
    Култура и изкуство
    Бизнес
    Маневра
    Крими
    Политика
    Новини от Бургас
    Арт Изложби
    Вашето мнение
  Bourgas.Org
  Онлайн магазин за спално бельо  Онлайн магазин за спално бельо
  Бургас  Бургас
  Фото-галерия  Фото-галерия
  Уеб директория  Уеб директория
  Град БУРГАС  Град БУРГАС
  Web catalogue  Web catalogue
  Малки Обяви  Малки Обяви
  Заведения  Заведения
  Театър програма  Театър програма
  Опера програма  Опера програма
  Бургас
  Обяви от Бургас  Обяви от Бургас
  Бургаските езера  Бургаските езера
  Никулден  Никулден
  Черно море  Черно море
  България числа  България числа
  Община Бургас  Община Бургас
  Област  Област
  Бургазлии  Бургазлии
  Селища  Селища
  История  История
  География  География
  Кметски екип  Кметски екип
  Култура
  Школи по изкуства  Школи по изкуства
  БургасФото.com  БургасФото.com
  Изложби в Бургас  Изложби в Бургас
  Бургас Арт  Бургас Арт
  Археология  Археология
  Арт галерии  Арт галерии
  Музиканти  Музиканти
  Музеи  Музеи
  Маневра  Маневра
  Опера Бургас  Опера Бургас
  Поети  Поети
  Проза в Бургас  Проза в Бургас
  Танцово изкуство  Танцово изкуство
  Театър  Театър
  Традиции  Традиции
  Художници  Художници
  Клубове  Клубове
  Кино  Кино
  Православен календар  Православен календар
  Бизнес
  Партии в Бургас  Партии в Бургас
  Магазини в Бургас  Магазини в Бургас
  Архиви  Архиви
  Бизнес в БУРГАС  Бизнес в БУРГАС
  Услуги в Бургас  Услуги в Бургас
  Съсловия  Съсловия
  Web design  Web design
  Фирми в Бургас  Фирми в Бургас
  Институции  Институции
  Морски бизнес  Морски бизнес
  Избори 2009  Избори 2009
  Банки, кредити  Банки, кредити
  Транспорт  Транспорт
  Кметовете  Кметовете
  Общински Съвет  Общински Съвет
  ИЗБОРИ 2007  ИЗБОРИ 2007
  Приятели
    Онлайн застраховане, застраховки имущество и медицински застраховки
    Подборка
    Хотели в България
    Любовен хороскоп
    Майсторите.com
    Банери
    GrozenGrad.com
    Стара Загора
    Обяви от Бургас
    Снимки - архивна
    В ЦЕЛТА архивна
    МУЗИКА - архивна
    Bourgas News
    Amam.bg
    Company Index
    Electron.bg
    Монтана
    Moreto.net
    Сандански
RSS емисия с последните новини

[ Форум Бургас ] [ Добави сайт ] [ Добави обява ] [ Добави хотел ] [ Добави екскурзия или круиз ] [ Добави снимка ] [ Блог ]


Новините от днес  Архив новини  Предстоящи събития  Последно от Форума
Най-четеното за това денонощие:        В новини    В справочника 
Най-четеното за последните 30 дни:    В новини    В справочника 
Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, на 22.01.2009

1. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас,относно: Изменение и допълнение на Наредбата за определяне  размера на местните данъци, приета от Общински съвет - Бургас, Протокол № 5, т.30 от 24.01.2008 г.
 
2. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местни такси и цени на услуги на територията на Община Бургас, приета от Общински съвет - Бургас на 19.03.2003 г.,с последващи изменения и допълнения.
 
3. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за преместваемите обекти и рекламната и информационна дейност на територията на Община Бургас.
 
4. Докладна записка от общинските съветници на СДС, относно: Изменение и допълнение на Наредбата за преместваемите обекти и рекламната и информационна дейност на територията на Община Бургас.
 
5. Докладна записка от групата общинските съветници на ПП „ГЕРБ”, относно: Допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет и взаимодействието му с общинската администрация на Община Бургас.
 
6. Докладна записка от група общински съветници от „ГЕРБ”, относно: Приемане на Наредба за символиката и отличията на Община Бургас.
 
7. Докладна записка от група общински съветници от „ГЕРБ”, относно: Приемане на Наредба за именуване и преименуване на обекти с общинско значение на територията на Община Бургас.
 
8. Докладна записка от Димитър Николов Николов - Кмет на Община Бургас, относно: Приемане на План на Община Бургас за управление при кризи вследствие на терористична дейност.
 
9. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Осигуряване на финансови средства за социални разходи за облекчаване на разходите за транспорт на определени групи граждани.
 
10. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Осигуряване на финансови средства за социални разходи за общинска дейност „Превоз на трудноподвижни лица” и общинска дейност „Превоз на деца и младежи с увреждания”.
 
11. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно:
1.Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе на кабел 20 кV за ел. захранване на трафопост в местност „Край село”, землище с. Маринка,Община Бургас, в обхват от съществуващ БКТП до нов БКТП в УПИ ХХХVІІ-277,278 в масив 2.

2. Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе на обслужващ път до имот пл. №312 в местността „Гьол бою”, землище с.Рудник    ПУП- Парцеларен план за трасе на довеждащ колектор до ПСОВ.

3. Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе на водопровод  за ПИ № 34, масив 77, местност „Хайнлъка”, землище Бургас.

12. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно:
1. Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе за преминаване на външен захранващ водопровод и улични водопроводи до имот пл. №1 в масив 16, местност „Големият камък” и имот пл.№17  масив 1 в местността „Край село” в землището на с. Димчево.

2. Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе на външен водопровод за захранване  на УПИ VІ-754, квартал 5 по плана на Промишлена зона „Меден рудник”, гр. Бургас.

3. Одобряване на Подробен устройствен план- Парцеларен план за трасе на водопровод за захранване на обособените УПИ за имот пл. № 133 в местност „Лозята" и за имоти 286,282 и 289 в местност „Долни плочи” землище с. Маринка, общ. Бургас.

13. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Одобряване на изменение на Териториално-устройствения план на Община Бургас, в частта на землищата на с. Маринка, с.Димчево и с.Твърдица.

14. Докладна записка от инж. Костадин Марков- Зам.кмет „УТС” Община    Бургас, относно: Частично изменение на ПУП-ПРЗ за обособяване от УПИ І общ. в кв. 127 по плана на Районен център „Меден рудник”-гр. Бургас на нов УПИ за изграждане на трафопост.

15. Докладна записка от инж. Костадин Марков- Зам. кмет „УТС” Община Бургас, относно: Частично изменение на ПУП -ПРЗ за обособяване от УПИ ХІV общ. в кв. 24 А по плана на жк. „Изгрев”- гр. Бургас на нов УПИ за изграждане на трафопост.

16. Докладна записка от общинските съветници на СДС, относно: Ремонт и благоустройство на подлеза в кв. „Меден рудник”, бул. „Тодор Грудов”.

17. Докладна записка от общинските съветници на СДС, относно: Ремонт за читалищния салон на читалище „ Тракия”, кв. Лозово.

18. Докладна записка от общинските съветници на СДС, относно: Необходимостта от реконструкция и обезопасяване на следните съществуващи детски площадки.

19. Докладна записка от общинските съветници на СДС, относно: Необходимост от подобряването на инфраструктурата на някои квартали и улици в град Бургас. 

20. Докладна записка от група общински съветници от ПП „ГЕРБ”, относно: Избор на Комисия за установяване на конфликт на интереси по чл. 25, ал.3 от Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси/ В сила от 01.01.2009 год.,обн. ДВ бр.94/31.10.2008г-/ ЗПРКИ/.

21. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Определяне на преимуществен ползвател на моторно превозно средство, собственост на Община Бургас, прехвърлено от Министерството на образованието и науката за превоз на ученици.

22. Докладна записка от Стоян Иванов-Общински съветник и Председател на Надзорния съвет на Общинска агенция за приватизация, относно: Предложение за приемане на минимална конкурсна цена за продажба на: Обособен обект, ул. „Христо Ботев” № 13, ет.3 в УПИ ІІІ, кв. 80, гр. Бургас.

23. Докладна зписка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Доброволна делба на урегулирани поземлени имоти в кв. 144 и кв. 148 по ПУП-ПРЗ на Районен център на ж.р. „Меден рудник”, гр. Бургас.

24.  Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Продажба на недвижим имот-частна общинска собственост, намиращ се в гр. Българово, Община Бургас.

25. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Продажба на недвижим имот-частна общинска собственост, представляващ УПИ ІV- 1518, в квартал 107 по плана на с. Рудник-с. Черно море , Община Бургас.

26. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас,  относно: Продажба на недвижим имот-частна общинска собственост, намиращ се  в с. Банево, Община Бургас

27. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Отдаване под наем на имот -частна общинска собственост, за нуждите на Сдружение с нестопанска цел „Самотна майка”, гр. Бургас, осъществяващо  дейност в обществена полза.

28. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и физическо лице в УПИ V- 429, кв. 55 по плана на кв. Сарафово, гр. Бургас.

29. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Даване разрешение Община Бургас да придобие право на строеж за изграждане на колектор за ПСОВ „Меден рудник” в частни имоти.

30. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Закупуване на терен за изграждане на канално-помпена станция за обект „Канализация на с.Рудник-с.Черно море”, Община Бургас.

31. Докладна записка от Димитър Николов Николов- Кмет на Община Бургас, относно: Учредяване безвъзмездно право на ползване на читалище „Антон Страшимиров” върху сградата на Младежки дом в с. Черно море, Община Бургас. 

32. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян -Зам. кмет „Здравеопазване,   превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт”, относно: Отпускане на средства на КСА „ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМИК” - Спортна акробатика и БК „ЧЕРНОМОРЕЦ”-баскетбол.

33. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Кузман Михайлов Иванов.

34.  Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Антон Драганов Асенов.

35. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Марина Анатолиевна Терлугова.    

36.  Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Станимира Котева Байлова.

37. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Гергана Кирилова Стайкова.

38. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Елена Йорданова Кижева.

39. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Руслан Михайлов Димитров.

40. Докладна записка от д-р Лорис Мануелян - Зам. кмет на Община Бургас, относно: Предоставяне на безвъзмездна финансова помощ в полза на физическо лице Донка Георгиева Паскалева.

41. Докладна записка от Димитър Николов Николов - Кмет на Община Бургас, относно: Създаване на клуб „Православни християнски традиции и празници” при ОДК Бургас.

42. Докладна записка от Семир Абумелих - общински съветник от групата на ПП „ГЕРБ”, относно: Допълнение към решение № 66 от протокол № 16 от 20.12.2008 г.

43. Докладна записка от група общински съветници от ПП „АТАКА”,относно: Отмяна на решение прието по т.66 от дневния ред на 16-то заседание на Общински съвет Бургас, проведено на 18 и 20.12.2008г.

44. Молби за опрощаване16.01.2009 17:12
Ключови думи:
Bookmark and Share Subscribe
5894 0 Добави коментар
   Няма коментари към тази новина

Новини с подобна тематика
Общинско радио ще излъчва пряко сесиите на местния парламент
Общинско радио Бургас ще излъчва по кабел и on-line общинските сесии от новото място на провеждането им – ...
текст на новината
Община Бургас няма да осигурява подслон на живеещите в незаконни постройки за сметка на нуждаещите се
Радваме се, че макар  и с голямо закъснение, процедурите  по премахването на незаконните постройки  ...
текст на новината
Премахването на незаконните гаражи продължава
Първият етап от премахването на неправомерно поставените ламаринени гаражи в  кв. „Възраждане” ...
текст на новината
В сряда ще гърмят около езерото Вая
На 12 август /сряда/ от 11.00 часа ще бъдат извършени специални взривни работи за определяне на сеизмичното ...
текст на новината
С чужда пита майчин помен прави
Община Бургас дари на МБАЛ медицинска апаратура за лечение на глаукома и диабетна ретинопатия. Апаратите ...
текст на новината
Правят извънредни проверки на автобусите в Бургас по заповед на кмета Николов
Кметът Димитър Николов нареди на всички превозвачи, лицензирани за извършване на обществен превоз на ...
текст на новината
2800 собственици на имоти в Бургас са заявили, че не ги ползват
2800 собственици на имоти в Бургас са заявили, че не ги ползват. Те са подали декларация за освобождаване от ...
текст на новината
От пинчер до санбернар - 25 лв. общинска такса през 2009 г.
През 2009 г. в Бургас таксата за куче, независимо от породата и размера му, бе фиксирана на 25 лв. с решение на ...
текст на новината
Все по-хубава, все по-достъпна ....
И втората административна сграда на Общината стана достъпна за хора с увреждания Община Бургас изгради ...
текст на новината
Община Бургас, която обеща до Коледа да е оправила улиците, които разби сега "съдейства за по-бързото завършване"
Няколко месеца преди Коледа и Нова Година от колонадата обещаха да са приключили до Рождество с оправянето ...
текст на новината
Община Бургас кастри кютуците си
Ще режат опасни клони в Банево и Черно море Ниските клони на някои дървета по главната улица в Банево ще ...
текст на новината
седмичен график за заседанията на постоянните комисии при Общински съвет - Бургас
Понеделник - 9 февруари 11.00 часа - ПК по спорт и младежки дейности 13.30 часа - ПК по култура и образование ...
текст на новината
Община Бургас ще осигури допълнително гориво за жандармерията
С гориво за 25 000 лв. Община Бургас ще подпомогне работата на регионалното жандармерийско подразделение през ...
текст на новината
Бюджет 2009 - на децата и младите
„2008-ма условно нарекохме година на проектирането, а 2009-та ще е година на децата и младите”. Това заяви ...
текст на новината
Приключва Проект “Овластяване на безвластните”
В края на м. януари приключва Проект “Овластяване на безвластните” - Създаване на доброволчески младежки ...
текст на новината
Учителите писаха Отличен 6 на Община Бургас
През 2008 г. Димитър Николов първи измежду българските кметове разписа колективен трудов договор /КТД/ с ...
текст на новината
През 2009 г. и детските градини в Бургас ще бъдат с делегирани бюджети
Зам.-кметът Йорданка Ананиева и учителските синдикати са единодушни, че директорите на детски градини в ...
текст на новината
Община Бургас казва „НЕ” на найлоновите торбички
Общинска администрация изготви годишен план за действие, с чието изпълнение поетапно да се ограничи и спре ...
текст на новината
Изтупайте си елхите!
Община Бургас напомня на гражданите, че почистването на тротоарите пред домовете им е тяхно задължение. ...
текст на новината
Учениците в Бургас със забрана да посещават нощни клубове след 20 часа
Заместник – кметът по образование и култура г-жа Йорданка Ананиева изпрати писма до директорите на всички ...
текст на новината
1 | 2 |

 Бързо Търсене

Bourgas.org Новини
В сайта
    Днес е 01.07.2022 часа
    
  Категории новини
 
·  Новини от Царево

·  Новини от София

·  Новини от Варна

·  Новини от Пловдив

·  НДСВ

·  ДСБ, Синя Коалиция

·  Лидер, Новото време

·  АТАКА

·  Зелените

·  ГЕРБ

·  БСП

·  ПР Публикации

·  ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

·  Община Бургас

·  РЕФЕРЕНДУМ 2008

·  Вестник КОМПАС

·  Черноморски Фар

·  Преглед на печата

·  Вашето мнение

·  Вестник ФАКТОР

·  Архитектура

·  Новини от Бургас

·  Дезинформация

·  Новини от Созопол

·  Новини от Несебър

·  Новини от Поморие

·  Новини от България

·  Новини от света

·  В ЦЕЛТА, с Марко Бонев

·  Мисъли, с Петър генчев

·  Култура и изкуство

·  Традиции и обичаи

·  Арт Изложби

·  Институции

·  Бизнес

·  Туризъм

·  Недвижими имоти

·  Политика

·  Екология, Здравеопазване

·  Образование

·  Хора

·  Технологии

·  Наука

·  Спорт

·  Работа

·  Крими

·  Православен календар

·  Сноби

·  Bourgas.Org Представя

·  Маневра

·  Избори

  Услуги в Интернет
 
  ·  намерих точка ком

  ·  Държавен вестник

  ·  Електронен портал за административни услуги

  ·  Окръжен съд

  ·  Летище Бургас

  ·  Порт Бургас

  ·  E-mail to SMS

  ·  ВИК Бургас

  ·  Bourgas.Net

  Архив новини

«      юли 2022      »   
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
26
27
28
29
30
01
02
03
27
04
05
06
07
08
09
10
28
11
12
13
14
15
16
17
29
18
19
20
21
22
23
24
30
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
7


  Анкета
Къде пазарувам най-често
в кварталния супермаркет
във фирмените магазинчета наоколо
в БИЛЛА
в МЕТРО
в PLUS
в супермаркет ЕВРОПА
където падне

Виж резултатите

bourgas@abv.bg
office@bourgas.org
development@bourgas.org
Bourgas.org Team
Phones:
+359 888 305968
+359 888 856618
Office:
+359 56 845239
ICQ #: 70055985
Skype Me™!


Абонамент
Име:

E-mail:


Твоите безплатни обяви
Фирми каталог

      1998-2008 Copyright Bourgas.Org     Права и собственост     Реклама в Bourgas.org     Контакти     Бургас     Варна     Уеб дизайн Бургас

curved-stepdown